Yerinde Dönüşüm Projesi Temelleri Atılıyor

Adıyaman'ın Sümerevler Mahallesi'nde yerinde dönüşüm projesi kapsamında önemli adımlar atılıyor.

ADIYAMAN - 18-02-2024 17:12 181 kez okundu.

Yerinde Dönüşüm Projesi Temelleri Atılıyor

Vali Dr. Osman Varol, bölgenin hızlı bir şekilde yeniden yapılandırılması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi. Bu proje kapsamında Adıyaman Merkez Sümerevler Mahallesi’nde temeli atılan iki blokta 20 dairenin inşaatını yerinde inceleyen Vali Varol, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Varol, deprem bölgesi Adıyaman'ın hızlı bir şekilde ayağa kaldırılması için devletin güçlü desteğiyle yürütülen bu projenin önemine vurgu yaptı. Projede yer alan kredi ve hibe destekleri sayesinde vatandaşlara sağlanan imkanların önemini belirten Vali Varol, yeni Adıyaman'ın daha sağlam bir zemin üzerinde, güvenli ve yaşanabilir bir kent olması hedefiyle çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.

Bu önemli projenin Adıyaman'ın geleceği için büyük bir adım olduğunu vurgulayan Vali Varol, yerinde dönüşüm projesinin bölgedeki yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçladığını söyledi. Yapılan inceleme ve bilgilendirme toplantısıyla birlikte, proje sürecinde kaydedilen ilerlemeler ve bundan sonra atılacak adımlar konusunda da detaylı bilgiler paylaşıldı.

Adıyaman'da yaşayan vatandaşlar, bu kapsamlı projenin hayata geçirilmesiyle birlikte daha güvenli ve modern konutlara kavuşacaklarını, böylece deprem riskine karşı daha sağlam bir şekilde yaşamlarını sürdürebileceklerini ifade ettiler. Yerinde dönüşüm projesi, bölgedeki deprem riskini azaltmak ve vatandaşların güvenli bir yaşam alanına kavuşmalarını sağlamak adına büyük bir önem taşıyor.

Kaynak : PHA

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Tutdere Sosyal Marketleri İnceledi

Başkan Tutdere Sosyal Marketleri İnceledi

29-04-2024 - ADIYAMAN

Konteyner Kentte Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Konteyner Kentte Çocuklar Doyasıya Eğlendi

28-04-2024 - ADIYAMAN