SİYASET
Giriş Tarihi : 01-01-2024 17:38

30 Sene Sonra Belediyelerde Destan Yazacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, 30 sene sonra belediyelerde destan yazacaklarını söyledi.

30 Sene Sonra Belediyelerde Destan Yazacağız

Yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla her siyasi partide olduğu gibi, Yeniden Refah Partisi’nde de aday belirleme süreci hızla devam ediyor. Aday adayları arasında seçimi en önde göğüsleyecek isimlerin tespiti ve bununla ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla Adıyaman’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, teşkilat mensuplarıyla geniş istişarelerde bulundu. Teşkilat üyelerinin geniş katılımıyla parti binasında gerçekleşen toplantıya il, ilçe ve belde aday adayları da katılım sağladı.

İstişare öncesinde katılımcılara hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Müjdeci, 30 sene sonra belediyelerde destan yazacaklarını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:       

“Adıyaman’da teşkilatımızla bir araya gelerek, seçimlerle alakalı istişarelerde bulunuyoruz.

Adıyaman tamam inşallah. Yıllardır Milli Görüş hakkıyla temsil edilmedi. Türkiye'yi yönetme iddiasında bulunan siyasi partiler yeni ve temiz bir belediyecilik anlayışını ortaya koyamadılar. İhalelere fesat, helale haram bulaşmıştır.

Bu seçimde Milli Görüş Yeniden Refah Partimizle ciddi bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Artık ehveni şeri tercih etmek zorunda değiliz. Rantçı, heykelci ve örgütçü belediyecilik anlayışları artık ömrünü tamamladı. Makam ve rakam için değil, Allah rızası için siyaset yapan kadrolar, Milli Görüş, Yeniden Refah tek çaredir. 30 sene sonra belediyelerde yeniden destanlar yazacağız.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ