SİYASET
Giriş Tarihi : 20-10-2022 12:11

“6 + Plus Masadan Kimsenin Ümidi Yoktur”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “6 + Plus masadan kendi seçmeninin de ümidi yoktur, Türkiye’nin de ümidi yoktur.”

“6 + Plus Masadan Kimsenin Ümidi Yoktur”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Avcılar Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. ‘Yüz Yüze 100 Gün’ temasıyla yoğun katılımın sağlandığı toplantıya iştirak eden İl Başkanı Kabaktepe’ye yoğun ilgi gösterildi. Salonu tıklım tıklım dolduran teşkilat mensuplarına hitap eden Başkan Kabaktepe; “Hizmet ve eser üretmek beceri, kapasite ve irade ister. Yönettiğiniz şehre karşı bir aşk ister. CHP'li belediye yönetimleri, bugüne kadar görev aldıkları hiçbir şehrimize değer katamamış ve hiçbir şehrimizi zenginleştirememiştir” ifadelerini kullandı.  

Sözlerinin sonunda konuyu 6’lı masaya getiren Başkan Kabaktepe, şöyle devam etti:

“6 + Plus masadan kendi seçmeninin de ümidi yoktur, Türkiye’nin de ümidi yoktur. Türkiye’nin 100 yılını kuracak olan Recep Tayyip Erdoğan’dır.  Desteği verecek olan milletimizin kendisidir. Bu Desteğin Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında sıra dağlar gibi dizilmesini sağlamaya en büyük katkıyı verecek olan da siz değerli teşkilat mensuplarımızdır” dedi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ