YEREL
Giriş Tarihi : 28-08-2023 14:39

ABB'den Mevsimlik İşçilere Temizlik Hizmeti

ABB, Polatlı ve Beypazarı'nda çadırlarda aileleriyle birlikte yaşamlarını sürdüren mevsimlik tarım işçilerine temizlik malzemeleri dağıttı.

ABB'den Mevsimlik İşçilere Temizlik Hizmeti

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Polatlı ve Beypazarı'nda çadırlarda aileleriyle birlikte yaşamlarını sürdüren mevsimlik tarım işçilerine temizlik malzemeleri dağıttı. 

Polatlı ve Beypazarı Ziraat Odası iş birliğiyle yapılan uygulama kapsamında ABB'nin Mobil Duş Araçları da mevsimlik işçilerin de hizmetine sunuldu.

Kullanım ömrünün dolması nedeniyle âtıl duruma düşen otobüslerden dönüştürülen mobil duş araçlarının içinde duş kabinleri, lavabo, şampuan ve sabun bulunuyor.

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Beypazarı Tacettin Mahallesi’nde mevsimlik işçilerin kurduğu çadır bölgesini de ziyaret etti. Bölgede vektörlere karşı kapsamlı ilaçlama çalışması gerçekleştirilirken, ekipler bu bölgede de mevsimlik tarım işçilerine içinde sıvı sabun, şampuan, diş macunu gibi kişisel temizlik ürünlerinin bulunduğu hijyen kitlerinden dağıtıldı.          

İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Mustafa Can, “Mevsimlik tarım işçilerimizi daha iyi şartlarda misafir edebilmek için onların barınma merkezlerini daha iyi hale getirmek için projelerimizi sürdüreceğiz” dedi. 

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ