SİYASET
Giriş Tarihi : 29-09-2022 12:21

“Adil Bir Dünyayı Hep Birlikte İnşa Edeceğiz”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “Coğrafyamızın istikbalini, çocuklarımızın geleceğini, adil bir dünyayı hep birlikte inşa edeceğiz.”

“Adil Bir Dünyayı Hep Birlikte İnşa Edeceğiz”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Yüz Yüze 100 Gün” temasıyla başlattığı teşkilat çalışmaları kapsamında, İstanbul’u ilmek ilmek dokuyor. Önceki gün gittiği Beylikdüzü’nde önce belediye başkanları toplantısına iştirak etti. Akabinde çarşıya inerek, Beylikdüzü esnafını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet etti, istişarelerde bulundu, sorun ve taleplerini dinledi. Girdiği her işyerinde yoğun ilgi ve alakayla karşılaştı.

Ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Beylikdüzü esnafı, Başkan Kabaktepe’ye teşekkürlerini bildirdi.

Kabaktepe, esnaf ziyareti sonrasında yaptığı konuşmasında; “Güçlü Türkiye demek, her ferdin ve her meslek grubunun güvenle yaşadığı bir ülke demektir. Esnafımızın, emekçilerimizin, işverenlerimizin gayreti ile ekonomimizi daha da ileriye taşıyacak ve güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Belediye Başkanları toplantısında da kısa bir konuşma yapan Başkan Kabaktepe; “Kaderimiz bir. Geleceğimiz bir. Hayallerimiz bir. Coğrafyamızın istikbalini, çocuklarımızın geleceğini, adil bir dünyayı hep birlikte inşa edeceğiz. Birlikte varız, var olacak isek birlikte olmak zorundayız” cümlelerini kurdu.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ