SİYASET
Giriş Tarihi : 09-02-2024 22:28

"Adıyaman, Cumhurbaşkanımızı Bağrına Bastı"

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış: Adıyaman, Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Şubat 2024 tarihinde kalıcı deprem konutlarının anahtar teslim töreni ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısı amaçlarıyla Adıyaman’a yaptığı seyahatin çok verimli geçtiğini ve Adıyamanlı kardeşlerimizin her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir sevgi gösterisinde bulunduğunu söyledi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyaman ziyaretini değerlendirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman'a gelişini değerlendiren Milletvekili Alkayış, Vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Adıyaman’a iniş yaptığı havaalanından törenlerin düzenleneceği Adıyaman Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’na kadar yol boyunca bir insan selini andırırcasına büyük bir coşkuyla karşıladığını ifade etti. 
Gerek 14 Mayıs 2023 gerekse 28 Mayıs 2023 tarihlerinde iradelerini sandığa yansıtan Adıyamanlı vatandaşların AK Partiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakımıza yüksek oranlarda desteklerini ortaya koyduğunu söyleyen Milletvekili Alkayış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun programına ve çetin hava koşullarına rağmen Kâhta ve Sincik ilçelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Şubat depreminden sonra Adıyaman’da yapımına hızla başlanan ve çok kısa süre içinde yani 1 yıl içerisinde tamamlanmış olan 2800 adet kalıcı konutumuzun anahtarlarını vatandaşlarımıza teslim ettiğini söyleyen Milletvekili Alkayış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın depremzedelere kalıcı konutlarına yerleşmeleri için ortaya konan çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini söylediğini ifade etti. 
Alkayış, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son depremzedenin de kendi kalıcı konutuna yerleşene kadar çalışmalarının kararlılıkla süreceğini; şehrin altyapı, üstyapı ve imarı için her türlü gayreti ortaya koyacaklarını belirttiğini söyledi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti Adıyaman ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tamamını kamuoyuna duyurduğunu söyleyen Milletvekili Alkayış, Adıyamanlı vatandaşların her zaman olduğu gibi bu seçimde de başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Cumhur İttifakına tam destek vereceğine inandığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adıyaman için çok büyük bir önem arz eden Çelikhan-Adıyaman,  Sincik-Kâhta ve Sincik-Malatya karayollarının yapımı müjdesini verdiğini belirten Milletvekili Alkayış, bir yandan çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini, diğer yandan Adıyaman’a yaptığı ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına basan vatandaşlara teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ