ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 09-02-2024 23:24

"Adıyaman, Cumhurbaşkanımızı Bağrına Bastı"

AK Parti Belediye Başkan Adayı Polat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman ziyaretine gösterdikleri yoğun ilgiden ötürü vatandaşlara teşekkür etti.

Aday Tanıtım Toplantısında da bir konuşma gerçekleştirilen Polat şu ifadeleri kullandı; "Sayın Cumhurbaşkanım, değerli AK Kadrolarımız…

Adıyaman merkez, ilçe ve beldelerin Belediye Başkan Adaylarının tanıtılacağı Aday Tanıtım Toplantısında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu ifade ediyor, şehrimize teşriflerinden ötürü Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Huzurun, güvenin ve kardeşliğin şehri Adıyaman’ımızda sizleri ağırlamak bizim için büyük mutluluk, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz…

Sayın Cumhurbaşkanım;

Asrın felaketi olarak adlandırılan ve 50 binden fazla canımızı kaybettiğimiz depremlerin yıl dönümünde sizleri şehrimizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Ben sözlerime başlamadan önce depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan bir kez daha rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum…

Tarih boyunca büyük medeniyetlerin merkezlerinden biri olarak insanlığa hizmet etmiş, sırtını Nemrut’a yaslayan kadim şehrimiz Adıyaman, hem tarihi ve kültürel birikimi zengin hem insan kaynağı çeşitli hem de gelişim potansiyeli yüksek bir şehir.

22 yıllık iktidarınız döneminde Türkiye'ye kazandırdığınız eser ve hizmetlerden Adıyaman'ın hak ettiği payı almasını sağlayacak yatırımların bizzat takipçisi olduğunuzu biliyoruz.

Adıyaman’ın sizde ayrı bir yeri olduğunu artık tüm hemşerilerimiz biliyor. Kurulduğu günden itibaren AK Parti’ye en güçlü desteği veren illerden biri olan Adıyaman’a siz de eser ve hizmet siyasetinizle katkı sundunuz. Ben hemşerilerim adına sizlere şükranlarımı sunuyorum.

Tabi bildiğiniz gibi 6 Şubat depremlerinin yıkıcı etkisinin olduğu illerden biri de Adıyaman. Geçen bir yıllık süre içerisinde depremin yaralarını sarmak için sizin talimatlarınızla çok önemli çalışmalar yapıldı. Hiçbir ayrım yapmadan Adıyaman’ın da içinde bulunduğu deprem bölgesini ayağa kaldırmak, depremzedelerimizin yaralarını sarmak için verdiğiniz mücadeleye şahidiz.

Siyasi kazanım elde etmek için değil, vatandaşımızın hayır duasını almak için yaptığınız bu özverili çalışmalar neticesinde hamd olsun yaralarımız çok daha hızlı sarılıyor. Sizlere minnettarız…

Sayın Cumhurbaşkanım;

Asrın felaketinin yaşandığı 6 Şubat’tan bugüne kadar Devlet yönetimi tecrübesiyle öne çıkan isimleri şehrimizde görevlendirerek, çalışmaların süratle yürümesini temin ettiniz. Bundan sonraki süreçte de şehrimizin yeniden ihyası ve inşası için Adıyaman’ımızın yanında olacağınızdan şüphe duymuyoruz. Sizin devlet tecrübenizden ve belediyecilik anlamındaki bilgi birikiminizden istifade ederek AK Kadrolarımızla birlikte şehrimizi eskisinden daha güvenli bir yer haline getirme arzusundayız.

Sayın Cumhurbaşkanım;

Sizin liderliğinizde kurulan ve tüm dünyaya örnek teşkil eden AK Parti belediyeciliği, AK Parti eser ve hizmet siyaseti rüştünü ispat etmiş bir müktesebata sahiptir. Bizler de bu anlayıştan hareketle bu hizmet kervanında sizin öncülüğünüzde şehrimize hizmet etme arzusundayız.

Bizleri gönül verdiğimiz Adıyaman’dan Belediye Başkanı olarak gösterdiğiniz andan itibaren hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladık. İnşallah 31 Mart’ta büyük bir zafer kazanarak aldığınız bu karardan ötürü sizleri mahcup etmeyeceğiz. Hedefimiz AK Kadrolarımızla birlikte 31 Mart'ta sandıkları patlatarak Adıyaman’ımızı Türkiye Yüzyılı'na en güzel şekilde hazırlamak olacak. 

Sayın Cumhurbaşkanım;

Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız. Adıyaman ile olan bu bağımızı hizmete dönüştürmek için çok önemli hazırlıklar yapıyoruz.

İnşallah göreve geldiğimizde üretken, dinamik, şeffaf, şefkatli ve sorumlu yönetimler vasıtasıyla erişilebilir, öngörülebilir, sürdürülebilir, yenilikçi, kalkınmacı, şehri insanlarıyla bütünleştiren programlar uygulayacağız.

Bu anlayışla afetlere dayanıklı, dirençli, sağlam yerleşim yerleri kurarak, yeni nesil dijital teknolojilere uygun altyapılar tesis ederek, değer üreten, ekonomilere destek olan yerel yönetim modellerini güçlendirerek, çocuklar, yaşlılar, engelliler, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumun bütün kesimlerine yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerini genişleteceğiz.

Maddi ve manevi desteklerle toplumumuzun temeli aile yapımızı koruyarak, çevreye ve tabiata duyarlı sürdürülebilir yönetim uygulamalarını yaygınlaştıracağız.

Adıyaman’ımızı, mimarisi estetikle yoğrulmuş, tarihi ve kültürel varlıkları korunmuş, huzurlu, güvenli şehir haline getirerek, katılımcı, kaliteli, memnuniyet esaslı yönetimlerle şehrimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamakta kararlıyız.

Allah'ın izniyle 31 Mart'ta Adıyaman’ımızı yönetme sorumluluğunu üstlendiğimizde bu anlayışla hedeflerimizi gerçekleştirmek için gece gündüz çalışacağız.

Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi sıkı tutarak, aramıza kimseyi sokmadan, basiret ve feraseti elden bırakmadan hizmet etmeye gayret göstereceğiz…

Sayın Cumhurbaşkanım;

Bu duygu ve düşüncülerle şahsımı aday göstererek, gönül verdiğim Adıyaman’la buluşmama vesile olduğunuz için size şükranlarımı sunuyor, şehrimize teşriflerinizden ötürü size ve kadrolarınıza saygı ve hürmetlerimi iletiyorum.

Allah sizlerden razı olsun."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ