SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 11:23

Adıyaman'da Fatih Erbakan’a Yoğun İlgi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Adıyaman'da partisinin adaylarını tanıtarak seçim bürosu açılışına katıldı.

Adıyaman'da Fatih Erbakan’a Yoğun İlgi

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler kapsamında Yeniden Refah Partisi adaylarına destek vermek için Adıyaman’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yoğun ilgiyle karşılandı.

Adıyaman’da seçimlerin iddialı partilerinden Yeniden Refah Partisi İl teşkilatı, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın ziyaretiyle moral depoladı. Seçim bürosunun açılışına katılan Dr. Erbakan’a Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Nazif Atalay ve Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir ve kalabalık bir partili grup eşlik etti.

Dr. Fatih Erbakan, Adıyaman'da partisinin adaylarını tanıtarak seçim bürosu açılışına katıldı. Açılış törenine katılan partililere hitap eden Fatih Erbakan, 31 Mart'ta kendilerine verilecek olan oylar ile ahlaklı belediyeciliğe kavuşulacağını ve 2028'de Yeniden Refah Partisi'ne iktidarının yolunun açılacağını söyledi.

Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “Yeniden Refah Partimiz Türkiye siyasetinin parlayan yıldızı haline geldi. Milletimizin umudu haline geldi. Milletimizin toplanma merkezi haline geldi ve Türkiye’de en hızlı büyüyen siyasi parti haline geldi. Bugün Adıyaman’da yaptığımız mitingler yeniden refahın ayak sesleridir. Yeniden Refahın adım adım iktidara koştuğunun en güzel göstergesidir” dedi.

Adıyaman adayı Nazif Atalay’a destek isteyen Erbakan; “Nazif Atalay başkanımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum. Adıyaman yıllar boyu değişmeden her zaman milli görüşün kalesi olan bir şehrimizdir. Erbakan hocamıza Milli görüşe en büyük desteği veren ilimizdir. İnançlı ve imanlı insanların diyarıdır. 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partimize, Milli Görüş’e desteğinizi bekliyoruz. Neden? Çünkü her zaman, her fırsatta anlatılan 94 ruhu, 1994 Milli Görüş belediyeciliğinin yeniden 2024’te milletimize ulaştırılması için milletimizle buluşturulması için bu desteğinizi Yeniden Refah Partimize bekliyoruz. Partimize muazzam bir ilgi var. Üye kayıtlarımız için Genel Merkezimizden Adıyaman’a görevlendirmeler yaparak partimize ilgiye mazhar olmaya çalışıyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Nazif Atalay, “Milletin, ümmetin umudu, Gazze’nin Filistin’in umudu gençler, emekliler, çalışanlar, mağdurlar ve mazlumlar için bir umut olan Yeniden Refah Partisi ve milli görüşün yegâne temsilcisi kıymetlimiz Genel Başkanımız Fatih Erbakan’a hoş geldiniz diyorum. Genel Başkanımız Fatih Erbakan beyin ziyaretleri bizi onurlandırdı. Sizden aldığımız güçle şehrimizi karış karış gezmeye, çalmadık zil, açmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak için çalışmalarımıza hız verdik. Hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüleyiz. Bugün buradaki tablo bunun göstergesidir. Sizlerin de desteğiyle inşallah göreve geldiğimizde Adıyaman’ımıza vizyon kazandıracak projelerimizi hayata geçireceğiz. Adıyaman’ın sorunlarını çözmek Millî Görüş belediyeciliğine taşımak için kararlıyız”

Seçim koordinasyon merkezi açılışları sonrasında Kâhta, Gölbaşı ve Besni ilçelerine seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirildi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ