SİYASET
Giriş Tarihi : 14-01-2023 22:42

AK Parti, İstanbul’da İrtibat Büroları Açıyor

Teşkilat çalışmalarını dur durak demeden sürdüren AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, ilçelerde mahalle irtibat büroları açıyor.  

AK Parti, İstanbul’da İrtibat Büroları Açıyor

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, ilçelerde mahalle irtibat büroları açıyor. İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, önceki gün Güngören İrtibat Bürosu, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi İrtibat Bürosu, Beykoz Merkez Mahallesi İrtibat Bürosu olmak üzere toplam 3 ayrı ilçeye giderek, mahalle irtibat bürolarının açılış kurdelesini kesti. 

Açılışa katılan kalabalık kitlelere hitabeden Başkan Kabaktepe, şunları söyledi:   

“İstanbul için çalınmadık kapı, tutmadık el bırakmayan, gönülleri kazanmaya azmeden sevdamız, büyük Türkiye sevdasıdır. Bu heyecan ve azim, bu inanç ve kararlılık; hakikatin gür sesi, seçim zaferinin müjdesidir.

Recep Tayyip Erdoğan demek, durdurulan projeleri hayata geçirmek demektir. 2023 seçimi, Türkiye Yüzyılı Vizyonu ile bu büyük eserleri daha ileriye taşıyacağımız; solmuş olanları oldurup, yeni fidanları, çiçekleri ekeceğimiz bir milat olacaktır.

Bir ekibin bütün gayreti, liderin ortaya koyduğu idrak ve ufuk çizgisi kadardır. Bizler bu bilinçle, liderimizden aldığımız emir doğrultusunda durmadan, yorulmadan her geçen gün daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.

Siyaset; bugünü yönetmek ve geleceği inşa etmektir. Ülkemize her alanda çağ atlatan, soldurulan bütün çiçekleri milletimizin desteği ile tekrar yeşerten Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak Ankara'ya rekor bir oy ile göndereceğiz.”

Açılışlar sonrasında her bürodaki katılımcılarla günün anlam ve önemine binaen topluca hatıra fotoğraflar çektiren Başkan Kabaktepe, hayırlı olsun temennisinde bulunurken, partililerin yoğun teveccühüyle karşılaşması objektiflerden kaçmadı.  

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ