Vatandaşların rahat ve güvenilir bir yolda ulaşım sağlayabilmesi amacıyla Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Kent merkezinde depremin ardından yollarda oluşan bozulmalar ve ağır iş makinelerinin verdiği zararları ortadan kaldırmak amacıyla Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yollarda asfaltlama, yama, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşların ulaşımını daha konforlu bir hale getirmek amacıyla çalışan Adıyaman Belediyesi ekipleri şehir genelindeki tüm yolları onarmak için özveriyle çalışıyor.

İl merkezindeki Eski Besni Caddesi’nde devam eden yol çalışmaları sürdürülürken sahada incelemelerde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç: Şehrin hemen hemen her noktasında yol çalışmaları devam ediyor. Hedefimiz ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadan yollarımızı ve trafiği rahatlatmak, vatandaşlarımızın güvenilir yolda seyahat etmesini sağlamaktır. Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğündeki personellerimiz gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor, özverileri için hepsine teşekkürlerimi iletiyorum.” şeklinde sözlerini dile getirdi.

Asfaltlama çalışmalarıyla beraber çukurların doldurulması ve kavşaklarda düzenlemelerin yapılması ile şehre temiz ve bakımlı bir görünüm sağlayan Adıyaman Belediyesine, vatandaşlar teşekkürlerini ilettiler.