GÜNDEM
Giriş Tarihi : 16-09-2023 22:08

Bahçeli'den Bisikletli Kutlama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunu katılacakları bugünden başarı dileklerini iletti.

Bahçeli'den Bisikletli Kutlama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunu katılacakları bugünden başarı dileklerini iletti. 

MHP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Bahçeli'nin mesajına ve MHP Genel Merkezi'nin koridorunda bisikletle çektirdiği fotoğraflara yer verildi.

Paylaşımda, "Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli, sporu ve sporcuyu destekleyerek gençlerimizin spora yaklaşımı, sağlıklı yaşama pedal çevirmesidir sözüyle, 08 Ekim'de başlayacak olan, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunu bugünden tebrik ederek başarılar dilediler" denildi. 

Başlık 2: Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu

8-15 Ekim günleri arasında 58. kez düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu; 8 gün, 8 etapta; Alanya’dan Kemer’e, Kalkan’dan Fethiye’ye, Marmaris’ten Bodrum’a, Selçuk’tan Manisa ve İzmir’e uzanan güzergah boyunca pedalların mücadelesine sahne olacak. 7.etap sonunda takımların İzmir’den İstanbul’a transferi ardından İstanbul-Sultanahmet etabı ile sona erecek.

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun toplam parkuru 1.231,2 kilometrelik mesafe. 

Tur, hem karadan hem uçak ve helikopterler ile havadan çekimi yapılarak takip edilecek, her gün yaklaşık iki saat süreyle ulusal ve uluslararası kanallarda canlı yayınlanıyor. Tur, her gün yaklaşık 1.000 kişinin bir etaptan diğerine hareket ettiği dev bir açık alan organizasyonu niteliğini taşıyor. 

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ