ZİYARET
Giriş Tarihi : 16-08-2023 10:26

Bakan Yumaklı’dan Belediyeye Ziyaret

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Adıyaman Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bakan Yumaklı’dan Belediyeye Ziyaret

6 Şubat depremlerinin ardından bir dizi inceleme ve ziyaretlere katılmak amacıyla kent merkezine teşrif eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı; Adıyaman Belediyesine ziyarette bulundu.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin ardından Devlet büyüklerinin bir an olsun yalnız bırakmadığı Adıyaman’da, deprem afetine ilişkin bugüne kadar yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi almak ve bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı kent merkezine geldi. Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın ev sahipliğinde Adıyaman Belediyesine ziyarette bulunan Bakan Yumaklı, daha sonra yapımı tamamlanan ve hizmete giren hayvan kliniğinde incelemelerde bulundu.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç: “Büyük deprem felaketinin ardından bizleri yalnız bırakmayıp ziyaretlerde bulunan Sayın Bakanımızı Adıyaman’da ağırlamaktan büyük bir onur duyduğumuzu ifade ediyor, ilimizdeki temaslarının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” şeklinde sözlerini dile getirdi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ