ZİYARET
Giriş Tarihi : 14-02-2024 15:47

Başkan Adayı Polat’tan Belediyeye Ziyaret

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve belediye personelini ziyaret etti.

Başkan Adayı Polat’tan Belediyeye Ziyaret

Ziyarette Polat’a AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Başkan Kılınç ile makamında bir süre sohbet eden Polat ve beraberindekiler daha sonra ana hizmet binasındaki belediye personelini ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Belediye personelleri ile tek tek ilgilenen Polat, hoş sohbetleri ve samimi karşılamaları için personellere teşekkür etti.

Adıyaman Belediyesi ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Polat şu ifadeleri kullandı; "Bugün AK kadrolarımızla birlikte Adıyaman Belediye Başkanımız Sn. Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret ettik, kendisiyle bir süre görüştük. Adıyaman‘a yapacaklarımızla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kendisi görev süresi içerisinde şehrimize önemli projeler kazandırdı. Pandemi ve deprem süreçlerinde vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında gayret gösterdi. Ben Adıyaman'ımıza kazandırdıkları için kıymetli başkanıma teşekkür ediyor, misafirperverliklerinden ötürü kendisine ve personellerine şükranlarını sunuyorum."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ