KUTLAMA
Giriş Tarihi : 11-01-2024 10:52   Güncelleme : 11-01-2024 11:03

Başkan Demir’den Üç Ayların Başlangıcı Mesajı

Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir, üç ayların başlangıcı ve Regaib kandili münasebet ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Demir’den Üç Ayların Başlangıcı Mesajı

İl Başkanı Demir, Üç Aylar ve Regaib kandilini kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bu müstesna günler, Yüce Allah'tan af ve mağfiret dilemek için önemli bir fırsat olmasının yanı sıra, nefsimizi esir alan kötü duygulardan arınmamıza, sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın gelişmesine ve pekişmesine vesile olmaktadır. Mübarek üç aylar boyunca ve üç ayların içinde yer alan maneviyatı yüksek mübarek gün ve geceleri iyi değerlendirmeli, bu günleri fırsat bilerek kin ve nefretten uzaklaşıp, birlik ve beraberliğimizi, sabır ve hoşgörümüzü, insani ve ahlaki değerlerimizi güçlendirmek için gayret göstermeliyiz.

Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin, ülkemizden başlayarak dalga dalga tüm insanlığı kuşatmasını, İslam dünyasında akmaya devam eden kanın bir an önce durması, insanlığın ortak huzurunu tehdit eden terör, şiddet, savaş ve düşmanlığın yerini, barış ve huzura bırakması, rağbetlerimizin iyiye, güzele ve doğruya yönelik olması ve bu aylarda yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını diliyorum.  

Özellikle 6 şubat tarihinde yaşamış olduğumuz depremlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle başta Adıyamanlı hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin üç aylarını ve Regaib kandilini en derin kalbi muhabbetlerimle tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde doğal afetlerin yaşanmadığı daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ