ZİYARET
Giriş Tarihi : 04-11-2022 10:22

Başkan Dursun’dan, Başkan Dağtekin’e Ziyaret

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin’i ziyaret etti.

Başkan Dursun’dan, Başkan Dağtekin’e Ziyaret

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kendisini ziyarete gelen Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ve beraberindeki heyeti makamında konuk eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  teşkilat çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Sohbetinde Adıyaman’a hizmet etmenin ayrıcalıklarına vurgu yapan Dağtekin, Adıyaman’ın değerler üstü bir şehir olduğunun altını çizerek, “Böylesine kıymetli bir kente hizmet etmek; pek tabiidir ki ayrıcalık demektir. Adıyaman’da il teşkilatı olarak bizler, merkezi hükümetin projelerini en iyi şekilde sahaya yansıtmak için çalışırken inanıyorum ki Sultangazi’de de sizler, hem İstanbullu kardeşlerimize hem de hemşerilerimize hizmet ediyor olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Abdurrahman Dursun başkanımızın 3 günlük Adıyaman ziyaretini de çok anlamlı buluyorum. Özellikle İstanbul’da yaşayan kardeşlerimizi Adıyaman’ın tarihi ve kültürel yapısını tanıtmakla aidiyet duygusunu da perçinlemiş oluyor. Her fırsatta şehrimiz tanıtmak, bu güzel şehre olan aidiyet duygumuzu, sahiplenme duygumuzu her zaman gündeme taşımak, bizler de bu şehrin siyasetçileri, hizmet edenleri olarak şehrimizi aidiyet duygusuna layık konuma getirme yönünde daha fazla gayret göstermek için çalışıyoruz. Elbette ülkemizin her şehri güzeldir. Ancak ülkemiz, Türkiye bir başka güzel, şehrimizde çok daha güzeldir. O açıdan inşallah bu güzel ülkede yaşayan insanlar olarak, Adıyaman’ımızı daha ileri noktaya taşımak için hem İstanbul’daki belediye başkanlarımız ve STK’larımızla dayanışma içerisinde, ortak kültürü ve ortak fikri önemseyen bir yaklaşım içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Bu atmosferde bir kez daha pekişen muhabbetlerimizle kuvvetlenen gönül bağımızı her zaman aynı samimiyetle devam ettireceğiz. Başkanımız İstanbul teşkilatımızda çeşitli görevlerde bulunmasının yanı sıra Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanlığı ve çeşitli STK’larda başkanlık yapması ile birlikte elde ettiği yerel yönetimler tecrübesiyle Sultangazi’ye kazandırdığı projeler ve hizmetlerle hem önemli bir isim hem de bir Adıyamanlı hemşehrimiz olması hasebiyle de gurur kaynağımız. Kendisini bu noktada kutluyorum. Bu vesile ile tekrardan Sultangazi Belediye Başkanımız Abdurrahman Dursun ve ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ise yaptığı konuşmada, Adıyaman’da olmaktan ve İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve yönetimi ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, " Adıyamanlı olmaktan her zaman gurur duyduğum şehrimiz bulunduğu konumu hem tarihi yapısı ile ülkemiz içinde son derece önemli bir yer. İstedik ki doğduğum topraklara heyetimizle birlikte bir ziyaret gerçekleştirelim. Özellikle Adıyaman tarihi yerlerini heyetimizle birlikte gezme fırsatı bulduk. Bu vesile ile de AK Parti İl Başkanımız Mehmet Dağtekin’i ziyaret ederek teşkilat çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulunduk. Yerel yönetimlerde AK Teşkilatlarımız önemli rol oynamaktadır. Teşkilattan gelen bir belediye başkanı olarak bunu çok önemsiyorum. Her ne kadar İstanbul’da olsak ta İl Başkanımız Mehmet Dağtekin’inin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Gerçekten yoğun bir gayret ve fedakârlık gösteriyor. Şahsında tüm yönetim kurulunu kutluyorum” dedi.

Ziyaret sonunda İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Adıyaman ziyareti anısına çeşitli hediye takdiminde bulundular. Ziyarette Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, Merkez İlçe Başkanvekili Ziya Başaran ve yönetim kurulu da hazır bulundu.

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ