ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 06-09-2022 21:20

Başkan İzci’den, Saldırıya Tepki

Başkan İzci, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan güvenlik görevlilerine yönelik yapılan saldırı nedeniyle tepki gösterdi.

Başkan İzci’den, Saldırıya Tepki

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Adıyaman İl Başkanı Osman İzci, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan güvenlik görevlilerine yönelik yapılan saldırı nedeniyle tepki gösterdi.

Yaptığı yazılı açıklamayla tepkisini dile getiren Başkan İzci, sağlık çalışanlarının zaman zaman şiddetle karşı karşıya kaldığını ve bu sorunun önüne bir türlü geçilemediğini belirterek; “İlimizde bugün sabah saatlerinde çift taraflı kaza nedeniyle Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen iki grup kazazede ve beraberindeki yakınları, jandarma tarafından uzaklaştırılmaya çalışılmış, tarafların kavga etmemesi için araya giren hastanenin güvenlik personelleri, kazazede yakınları tarafından darp edilmişlerdir.  

Bu menfur olay, hepimizi derinden üzmüştür. Sağlık alanında huzur ve sükûnetin sağlanması adına gece gündüz demeden canla başla çalışan güvenlikçilerimizin, bu tür olumsuzluklara maruz kalması asla kabul edilemez. Bu eylemi gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanması, adalete teslim edilmesi en büyük arzumuzdur. 

Bu vesile ile Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan güvenlik görevlilerine şiddet uygulayanları, Öz Sağlık-İş Sendikası Adıyaman İl Başkanlığı olarak nefretle kınıyor ve telin ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ