GENEL
Giriş Tarihi : 07-11-2023 09:43   Güncelleme : 07-11-2023 10:18

Başkan Kabaktepe; “Boykota Devam”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Filistin’de katliam ve soykırım uygulayan İsrail’in mallarına yönelik boykota devam edilmesini belirtti.

Başkan Kabaktepe; “Boykota Devam”

Sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımda, İsrail mallarını “BOYKOTA DEVAM” diyen AK Parti İl Başkanı Kabaktepe, şu bilgileri aktardı:   

“Gazze’de şahit olduğumuz manzaralar, asrın en büyük vahşetini oluşturuyor. Siyonist İsrail’in çiğnemediği hiçbir hukuk, aşmadığı hiçbir sınır, yapmadığı hiçbir kötülük kalmamıştır. Gazze’de her 7 dakikada bir çocuk, her 4 dakikada bir kadın şehit oluyor.

Okulların, ibadethanelerin ve hastanelerin bombalanması, zalimlik, terör ve alçaklıkla eşdeğerdir. Sivil konvoyların hedef alınması, mülteci kamplarının tonlarca bombayla bombalanması, en hafif tabirle vicdansızlıktır, caniliktir.

Ülke olarak Gazze’deki bu katliamların sona ermesi için her alanda büyük bir mücadele yürütüyoruz. Devletimiz, bu katliamların bir an önce sona ermesi, Gazze’de insani yaşam koşullarının sağlanması ve bağımsız hür bir Filistin Devleti için yoğun diplomatik çabalar içerisindedir.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her bir senaryoya hazır olarak yürüttüğümüz bu kararlı mücadele muhakkak sonuç verecek, siyonist İsrail hak ettiği karşılığı her alanda, her kulvarda ve her durumda elbet bulacaktır.

Şimdi vakit Filistin için, siyonist İsrail’e karşı ekonomik sonuçlar doğuracak olan boykotlara milletçe destek verme vaktidir.

Siyonist İsrail’i destekleyen markalar başta olmak üzere, bütün İsrail mallarını ve İsrail ile bağlantılı tüm ürünleri hep birlikte boykot etmek, masumların, mazlumların ve Gazze’li kardeşlerimizin mücadelesine önemli katkı sunacaktır.

Bu bağlamda bütün sivil, resmi kurum ve kuruluşları siyonist İsrail mallarını boykot etmeye, İsrail’e bir kuruş dahi olsa maddi girdi olacak hiçbir faaliyetin içerisine girmemeye davet ediyorum.

Başkenti Kudüs olan tam bağımsız Filistin devleti kurulana dek, tüm Filistinli kardeşlerimiz insanca yaşam koşullarına kavuşuncaya dek BOYKOTA DEVAM!”

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ