AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Yüz Yüze 100 Gün” sloganıyla, İstanbul’u karış karış geziyor. Zaman zaman AK Parti Genel Merkez yetkilileri ve Bakanların da eşlik ettiği ziyaret ve çalışmalarda sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakılmıyor. Her platformda İstanbulluların sevgi seliyle karşılaşan Başkan Kabaktepe, önceki gün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte Sanacaktepe ve Kartal’a giderek, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Partinin teşkilat mensuplarıyla buluştu, kalabalık halk kitleleriyle kucaklaştı. Çalışmalarının sonunda kısa bir açıklamada bulunan Başkan Kabaktepe, şu cümlelerin altını çizdi:

“Hizmet yaparken fiil, sözden önce olmalıdır. Yaptıklarınız söylediklerinizden çok olmak zorundadır. Sesi şantiyelerdeki sesten çok çıkan CHP'li İBB, algı peşinde, istikbale dair kaygı peşindedir.

2023, 2053 ve 2071 demek, milletiyle beraber hayal kurabilmek demektir. Proje ve hizmet üretebilmek demektir. Bunun tecessüm etmiş hâli AK Parti'dir, lideri de Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.”