ZİYARET
Giriş Tarihi : 06-12-2023 15:54

Başkan Kılınç Mercan Reklam’ı Ziyaret Etti

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç Mercan TV kuruluşu olan Mercan Reklam’ı ziyaret etti.

Başkan Kılınç Mercan Reklam’ı Ziyaret Etti

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç Adıyaman Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Mercan TV kuruluşu olan Mercan Reklam’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a Mercan TV Programcısı ve Mercan Reklam Genel Müdürü Baykan Sarıkaya eşlik ederek fabrikayı gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Esnafı güçlü olan şehrin kendi de güçlü olacağını belirten Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç,” Emek ve mücadelenin yoğun olduğu Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledik. Ziyaretimiz sırasında Adıyaman Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Mercan TV kuruluşu olan Mercan Reklam’ı ziyaret ettik. Adıyaman’ın sesi olarak yayın hayatına devam eden Mercan TV’nin kurmuş olduğu Mercan Reklam’ın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Mercan TV Programcısı ve Mercan Reklam Genel Müdürü Baykan Sarıkaya ile birlikte Mercan Reklamı gezdikten sonra diğer esnaflarımızı ziyaret ederek yaptığı çalışmaları, talep ve önerilerini dinledik. Kentimiz ekonomisinin can damarı ve ekonomik canlılığın kaynağını oluşturan esnafımızın her zaman yanındayız. Güleryüzleri ve hoş sohbetleri için hepsine teşekkür ediyorum. Tüm esnaflarımıza gönülden ilgileri için teşekkür ediyorum. Sağlıklı, bereketli ve bol kazançlı günler diliyorum." Şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ