ZİYARET
Giriş Tarihi : 11-12-2022 21:30

Başkan Kılınç, STK Ziyaretlerini Sürdürüyor

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Sivil Toplum Kuruluşları (STK)’na yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kılınç, STK Ziyaretlerini Sürdürüyor

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret etti. Başkanların ve üyelerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Kılınç, ifade edilen düşüncelerin kendileri için önemli olduğuna vurgu yaptı.

Her fırsatta sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Kılınç, bu kez belediye meclis üyeleri ile beraber Hukukçular Derneği Adıyaman İl Temsilciliği, Bilgi ve Hikmet Vakfı ile İlim Yayma Cemiyeti Başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Her adreste farklı konuların ele alındığı ziyaretlerde Başkan Kılınç, fikir alışverişinin önemine dikkat çekti. Belediye hizmetleriyle ilgili kendisine yöneltilen her soruyu yanıtladı.

Talep ve önerilerin kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirten Başkan Kılınç, sorunların çözümü adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

STK temsilcileri, (Hukukçular Derneği Adıyaman İl Temsilcisi Av. Ahmet Işık, Bilgi Hikmet Vakfı Başkanı Abdülhakim Yalçın, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Faruk Bülent Kaplan) ziyaret ile ilgili memnuniyetini belirterek, Başkan Kılınç’a teşekkür ettiler.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ