ZİYARET
Giriş Tarihi : 06-11-2022 22:02

Başkan Kılınç'tan, Muhtarlara Ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı.

Başkan Kılınç'tan, Muhtarlara Ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek mahalleleri hakkında bilgi almaya devam ediyor.

Ekibiyle birlikte son olarak; Siteler, Yeşilyurt ve Fatih mahallelerini ziyaret eden Başkan Kılınç, muhtarlardan mahallelerinin sorunlarını dinleyip, çözüm için gerekli çalışmaların talimatını vereceğini söyledi.

Siteler Mahallesi Muhtarı Refik Yücel'e, Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Celalettin Can'a ve Fatih Mahallesi Muhtarı Lütfü Özkan'a yaptığı ziyaretlerden sonra ziyaretin amacı hakkında bilgi veren Başkan Kılınç, "Bizim mahallelerdeki gözümüz, kulağımız olan muhtarlarımızla şimdiye kadar güzel bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. İnşallah bundan sonra da el birliğiyle güzel çalışmalara imza atmak için bir araya gelip istişarelerde bulunuruz. Bu vesileyle gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde muhtarlarımızdan mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini dinledik. Gücümüzün yettiğince sorunları halledip, taleplere cevap vermeye çalışacağız" diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarları ise her zaman desteklerini gördüklerini söyledikleri Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'a teşekkür etti.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ