SİYASET
Giriş Tarihi : 05-10-2022 12:50

“Başörtüsü Karşıtı İmzanız Kurumamıştır”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “10 senede Anayasa Mahkemesi’ne başörtüsü karşıtlığıyla attığınız imza kurumamıştır.”

“Başörtüsü Karşıtı İmzanız Kurumamıştır”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, başörtüsü ile ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu’na seslendi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun son günlerdeki başörtüsü söylemi ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Kabaktepe, şunları kaydetti:  

Başlık 2: “Attığınız İmza Kurumamıştır”

“AK Parti’nin siyasal istikametini takip eden Kılıçdaroğlu, yeni bir özgürlük söylemiyle bu sefer daha mütevazı bir odadan Türkiye’ye seslendi. Bir eksik var. 2013’te tamamen çözüme kavuşturduğumuz bir meseleyi 10 yıl sonra gündemine aldı!

Sayın Kılıçdaroğlu; bizi takip edeceğiniz konular için size ufak bir sufle: ‘Hak ve özgürlükler’ siyasetin izzetidir. 10 sene bekletilmez. 10 senede Anayasa Mahkemesi’ne başörtüsü karşıtlığıyla attığınız imza kurumamıştır.

AK Parti’nin hak ve özgürlükler sütununda yükselttiği özgürlükçü ve hoşgörülü Türkiye'yi yakından takip etmeniz için daha sıkı çalışmanızı öneriyorum. Çalışmadan olmuyor. Hiç olmuyor.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ