SİYASET
Giriş Tarihi : 02-11-2022 11:25   Güncelleme : 02-11-2022 11:53

“Bu Dil Zehirlidir, Bu Dil Gayr-ı Millîdir”

AK parti İl Başkanı Kabaktepe: “Bu dil zehirlidir, bu dil gayr-ı millîdir. Bu dil, küresel lobilerin taşeronlarına ezberlettiği retorikten öteye gitmemektedir.”

“Bu Dil Zehirlidir, Bu Dil Gayr-ı Millîdir”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiasına karşı sert tepki gösterdi.

Başkan Kabaktepe, konu ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Aziz milletimiz, Kılıçdaroğlu’nun düştüğü ‘politik yetersizlik’ travmasının yeni semptomlarına tanıklık ediyor.

Ana muhalefetin başkanı, aynı dili kullandığı terör örgütlerinin, ‘kimyasal silah ve uyuşturucu’ yalanları üzerinden yürüttüğü karanlık propagandayla; devletimizi, silahlı kuvvetlerimizi ve emniyet güçlerimizi ucuz bir komplonun çemberine dâhil etmek istiyor.

Darbeye tiyatro diyerek seyirci koltuğuna kurulan Kılıçdaroğlu, konforlu vesayet locasından devletimiz ve aziz milletimizle yan yana anılması bile abesle iştigal olan ithamları arka arkaya sıralamaktadır.

Başlık 2: “Bu Dil Gayr-ı Millîdir”

Bu dil zehirlidir, bu dil gayr-ı millîdir. Bu dil, küresel lobilerin taşeronlarına ezberlettiği retorikten öteye gitmemektedir.

Türkiye Yüzyılı'nın eşiğinde, ‘barış, güven eksenli ve insan odaklı diplomasi vizyonu’ ile tüm dünyanın ve beşeriyetin takdirini kazanan ülkemize yönelik bu galiz ifadeler ‘ateşle oynama siyaseti’nin yeni örnekleridir.

Benimle birlikte Türkiye de kaybetsin diye düşünen bu vesayetçi ve güdümlü politik akla karşı; Türkiye Yüzyılı'nda milletle ve milletçe kazanacağız” dedi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ