SİYASET
Giriş Tarihi : 27-12-2022 17:17

“Buna İsyan Ediyor, Bunu Kabul Etmiyorum”

Genç Lider Gündüz: “Bu ekonomik krizde seçim için 5 partiye 4.5 katrilyon para verilecek. Buna isyan ediyor, buna tepki gösteriyor, bunu kabul etmiyorum.”

“Buna İsyan Ediyor, Bunu Kabul Etmiyorum”

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah Gündüz, parti olarak içinde bulundukları maddi yetersizliklere dikkat çekmek ve adaletsiz hazine yardımına tepki göstermek ve siyasi tekelleşme ile holdingleşen partilere tepki göstermek için partisini sembolik olarak satılığa çıkardı.

Genç Lider Gündüz, şu şekilde konuştu: “Yeni Dünya Partisi olarak hazineden yardım almıyoruz, bir asgari ücret bile etmeyen bir bütçe ile siyaset yapıyoruz. Dünya ve ülke olarak içinde bulunduğumuz ekonomik kriz bizi çok olumsuz etkiledi. Şuan siyasi çalışma yapamaz bir haldeyiz. Kiraları gecikmeli ve zor ödüyoruz. Faturalarımızı ödeme tarihi geçtikten sonra hizmet kesildikten sonra ancak ödeyebilmekteyiz. Öte tarafta devletin hazinesinden trilyonlarca para alıp siyaset yapan partilerle karşılaştırılıyoruz. Seçime girme yeterliliği olan 27 parti var ama sadece 5 parti yardım almaktadır. Bu adaletsizliktir, haksızlıktır. Bazı partiler devletin parası ile holdingleşmişler. Devasa bütçelerle siyasi tekel olmuş durumdalar. Bu siyasi zulümdür. Bu ekonomik krizde seçim için 5 partiye 4.5 katrilyon para verilecek, buna isyan ediyorum buna tepki gösteriyorum, bunu kabul etmiyorum. Bu Ekonomik krizde partilere o para ödenmesin, o partiler de bizim gibi imkânsızlıklarla siyaset yapsınlar. O para halka esnafa memura ikramiye olarak verilsin. Bu satılık parti yazıları semboliktir, biz duygularımızı, düşüncelerimizi hayallerimizi satmayız. Biz paylaşırız, hediye ederiz, bizim dünyamızda satmak yoktur. Tüm herkesi en idealist ve en fedakâr duygu düşüncelerimle selamlıyor ve siyaseti bir de böyle değerlendirmenizi rica ediyorum."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ