ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 20-11-2023 16:47

Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Adıyaman Belediyesi, çocukların yüzünü “Çocuk Şenliği” etkinliğinde güldürdü.

Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Göreve başladığı günden bu yana çocuklara verdiği değerle ön plana çıkan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın öncülüğünde Sincan Belediyesiyle birlikte başlatmış olduğu "Çocuk Şenliği" programında tüm çocuklar doyasıya eğlendi.

Adıyaman Belediyesi ve Sincan Belediyesi iş birliğiyle 17 Kasım Cuma günü ve 18 Kasım Cumartesi gününü kapsayacak şekilde 2 gün boyunca devam eden olan Çocuk Şenliği etkinliğine katılan çocuklar, aileleriyle birlikte doyasıya eğlenerek keyifli vakit geçirdiler.

Çocukların eğlenceli vakit geçirebilmeleri için Yeni Mahalle 2. Çevreyolu Kapalı Semt Pazarında düzenlenen etkinlikte çocuklar; şişme oyun grupları, uçan balon, animasyon gösterileri, sokak oyunları ve sürpriz etkinliklerle doyasıya eğlendiler. Keyifli vakit geçiren çocuklar ve ailelerine sürpriz hediyeler verilirken bir yandan da patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı yapıldı.

Çeşitli etkinliklerle ve sürprizlerle büyük mutluluk yaşayan çocuklar, etkinlikte çok eğlendiklerini ve Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür ettiklerini ilettiler.

Adıyaman’ın çok daha iyi yerlere gelebilmesi adına hizmetlerine ara vermeden devam eden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir ve bu yüzden onların mutluluğunu görmek, eğlendiğini görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Eğitim, öğretim ve mutlulukları bizler için çok önemli bu yüzden geleceğin teminatı olan çocuklarımız için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.” Sözlerini dile getirdi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ