EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-10-2022 11:28   Güncelleme : 19-10-2022 11:31

“Çok Güzel Anılarla Ayrıldım”

Ressam-Yazar Necip Aydın: “Çok güzel anılarla ayrıldım, emeği geçenlere teşekkür ederim, Rabb’im devletimize zeval vermesin.”

“Çok Güzel Anılarla Ayrıldım”

Adıyaman Manşethaber portalımızın yazarlarından Ressam-Yazar Necip Aydın, Ankara’da zabıt kâtiplerine yönelik icra edilen eğitim çalıştayına katıldı. Ülkenin birçok ilinde yoğun katılımın sağlandığı eğitim, uzman kişiler tarafından verildi.

Çalıştayın verimli geçtiğine dair kısa bir değerlendirmede bulunan Aydın; “T.C. Adalet Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı tarafından tertip edilen 2022 yılı (10-14 Ekim) zabıt kâtiplerine yönelik eğitim çalıştıyına Adliye personelleri arkadaşlarımla iştirak ettik.

Sosyal iletişim, etkileşim, Tebligat Hukuku, Ticaret Hukuku v.b. birçok konu hakkında bilgi sahibi olduk. Moral ve motivasyon açısından oldukça verimli bir eğitim programıydı.

Bir defa çok güzel ağırlandık. Samimi arkadaşlıklar edindik. Eğitim Merkezi’nin Ankara Merkeze uzaklığı dışında mekân tertipli ve düzenliydi. Yemekler de gayet güzeldi. Çalışan personel güler yüzlü ve samimiydi. Çok güzel anılarla ayrıldım. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Rabbim devletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ