ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 03-03-2024 20:07

Demir: Öğretmenevinin Bahçesi Genişletilsin

Mehmet Demir: "Öğretmenevinin bahçesinin genişletilmesini talep ediyoruz."

Demir: Öğretmenevinin Bahçesi Genişletilsin

Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Demir, Adıyaman Öğretmenevinin inşa sürecine değinerek Emlak Konut tarafından rezerv alan ilan edilen bölgede daha önce Türk Telekom tarafından kullanılan alanın öğretmenevine tahsis edilerek tüm kamu çalışanlarının ve vatandaşlarının istifadesine sunulmasını istediklerini söyledi.

Adıyaman’da eğitim çalışanları başta olmak üzere kamu çalışanlarının ve vatandaşların yüksek standartlarda hizmet alacakları öğretmenevi taleplerini 2006 yılından bu yana dile getirdiklerini ve konu ile ilgili yıllarca sürdürdükleri girişimlerin nihayet sonuçlanmak üzere olduğunu belirten Demir, “yeni yapılmakta olan öğretmenevinin merkezi bir konumda olması memnuniyet verici olmakla birlikte sosyal donatı açısından bahçesinin yetersiz olması çözülmesi gereken en önemli eksikliktir” şeklinde konuştu. 
Şehir merkezinin sosyal donatı bakımından zaten yetersiz olduğunu ifade eden Demir, “öğretmenevi inşaatının bulunduğu bölgenin rezerv alan ilan edilmiş olması bir fırsattır. Yetkililerden bu fırsatın değerlendirilerek öğretmenevi bahçesinin genişletilmesini talep ediyoruz. Bu talebimizin olumlu karşılanması yakın bir zamanda hizmete girecek olan öğretmenevimizi tüm vatandaşlarımızın ailecek istifade edecekleri, hizmet standardını yükseltecek bir düzeye getirecektir. Konu ile ilgili istişarelerimizi en kısa sürede başlatacağız. Adıyaman Valiliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Emlak Konut’un da talebimize kayıtsız kalmayacağına inanıyoruz” dedi.

 

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ