İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Yeni Dünya Vakfı, İstanbul Adıyamanlılar Vakfı ve İstanbul Adıyaman Dernekler Federasyonu başkanları, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret etti.

6-9 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan '4. Adıyaman Tanıtım Günleri' için davetiye getirerek nezaket gösteren; Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu, İstanbul Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ve İstanbul Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin ile beraberindeki heyet, belediye ziyaretinde Başkan Kılınç ile sohbet ederek, yapılan ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında bilgi alıp, Adıyaman'ın her platformda en iyi şekilde nasıl tanıtılacağı konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kılınç, Adıyaman'ın tanıtımına büyük katkı sunan İstanbul'daki derneklerin başkanlarına, yöneticilerine ve her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ederek, Adıyaman Belediyesi olarak 6-9 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da olacaklarını dile getirdi.