ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 24-08-2023 22:18   Güncelleme : 24-08-2023 22:48

EAH'de Fiziki İyileştirme Devam Ediyor

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde fiziki şartların değerlendirmesi yapılarak daha verimli kullanılması amacıyla inceleme yapıldı.

EAH'de Fiziki İyileştirme Devam Ediyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta "Asrın Felaketi" olarak adlandırılan depremin arından yaralar hızla sarılmaya devam ediyor.

Hastanenin fiziki ortamını daha verimli kullanmak adına inceleme yapan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik'e Doç. Dr. Kasım Turgut, Uz. Dr. Sefer Aslan, Uzm. Dr. İbrahim Tunç ve birim sorumluları eşlik etti.

Başhekim Şirik, beraberindekilerle birlikte poliklinik ve servislerde incelemede bulunarak fiziki alanların daha verimli kullanılması ve daha kullanışlı alanlara çevirme noktasında inceleme yapıldı.

İnceleme sonrası değerlendirmede bulunan Başhekim Doç. Dr. Şirik,"Asrın Felaketi" olarak adlandırılan 6 Şubat depremi sonrası yaraları hızla sarmak için fedakarca ipi göğüsleyen mesai arkadaşlarımızla birlikte hasta ve hasta yakınlarına en kaliteli hizmeti sunabilme adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hastalarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için sürekli olarak güncelleyerek hastanemizin fiziki şartları olsun donanım olsun iyileştirmeye çalışıyoruz. Hem hijyen hemde Kalite Standartları bakımından uygun olacak şekilde revize ediyoruz. İnşallah el birliği ile en kısa sürede yaralarımızı sararak tekrardan daha iyi konumlarda hizmet vermeyi hedefliyoruz "dedi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ