AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’ın da içinde bulunduğu ‘TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu’ Almanya’ya gitti.

‘Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu’ Almanya’ya gitti. Komisyon Başkanı Erol Kaya, Komisyon Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, komisyon üyeleri ile birlikte bazı incelemelerde bulunmak üzere Almanya’ın Berlin kentini ziyaret ederek, çeşitli temaslarda bulundu.

Berlin’de, ‘Kültürlerarası Bakım Hizmetleri Çatı Derneği’ ile ‘TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu’ arasında yapılan toplantıda, faydalı bir görüşme olduğu belirtildi.  

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan ‘TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu’ Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat; “Yaşlılar Komisyonu olarak dünyanın dört bir tarafında bulunan yaşlılarımızı takip ediyoruz. Türkiye’de olduğu gibi dünyada da yaşlılarımızın kıymetini biliyoruz. Bu nedenle Almanya’da yaşayan yaşlılarımızı ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledik. Rabb’im yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin. Gerçekten onların duasına ihtiyacımız var.

Bu arada ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle tüm engellilerimizin gününü kutluyorum” dedi.