KUTLAMA
Giriş Tarihi : 10-01-2024 11:07

“Gayretleri Her Türlü Takdirin Üzerindedir”

Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle mesaj yayımlayarak, gazetecilerin gününü kutladı.

“Gayretleri Her Türlü Takdirin Üzerindedir”

İl Başkanı Demir, yayımladığı yazılı mesajda, demokratik toplumun temel haklarından olan haberleşmeyi sağlarken basın ilkelerini düstur edinmiş gazetecilerin gayretleri her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Kişi hak ve özgürlüklerini gözeterek görevlerini ifa eden basın organları, hiç şüphesiz demokrasinin en büyük güvencesidir.

Yerel basınımız da Adıyaman’ımızda yürütülen hizmetler hakkında halkımızı bilgilendirmekte, ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır.

Gelişen dijital teknoloji ile birlikte bilgi kirliliğine mahal vermeden, teknolojik imkânlardan da faydalanan basınımız; doğru ve hızlı bilgi paylaşımıyla halkın gözü kulağı olmaya, topluma ayna tutarak, Adıyaman’ımızın ve ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine nitelikli bir şekilde katkı sağlamaktadır.

6 Şubat depremlerinde büyük yara alan ilimizin yeniden ihya ve inşa edileceği bu süreçte, imkânları nispetinde şehrimizin kalkınmasına katkı sağlayacaklarına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, yaşadığımız deprem afetinde hayatını kaybeden basın şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Yerel ve yaygın basınımızın seçkin temsilcilerinin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en derin kalbi muhabbetlerimle kutluyor; kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ