ZİYARET
Giriş Tarihi : 03-11-2022 10:45   Güncelleme : 03-11-2022 10:51

Gazeteci Karadağ’dan, Başkan İzci’ye Ziyaret

Gazeteci-Yazar Bilal Karadağ, Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Sağlık-İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanı Osman İzci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gazeteci Karadağ’dan, Başkan İzci’ye Ziyaret

Adıyaman Manşet” Haber Portalı İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Yazar Bilal Karadağ, Öz Sağlık-İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanı Osman İzci’yi sendikada ziyaret etti.

Öz Sağlık-İş Sendikası Adıyaman Şubesi’nin gerçekleşen 1 olağan genel kurulunda yeniden başkan seçilen Osman İzci’yi ziyaret eden Gazeteci-Yazar Bilal Karadağ, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Üstün gayret ve çabalarından ötürü başarılarının daim olmasını temenni etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Gazeteci-Yazar Karadağ, duygularını şöyle ifade etti:

“Başkan İzci’nin sendikal çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Profesyonel bir sendikacılık görevi yürütüyor. Sık sık basının gündeminde yer alan aktif bir kişiliğe sahip. Seçilmiş olduğu makamı dolduran ve hakkını veren harika bir performans sergiliyor. Çaba ve gayretinden ötürü hem Adıyaman kamuoyu, hem de sendika üyeleri tarafından takdir ediliyor. Bu tempoyla devam etmesi halinde çok daha önemli mevkilere geleceğine inanıyor, tekrar yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Ziyaret ile ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İzci ise; “Memleketimizin sevilen, sayılan gazetecilerinden Sayın Bilal Karadağ’ın iyi bir kaleme sahip olduğuna hepimiz şahidiz. Memleketimize basın yoluyla güzel hizmetlerde bulunuyor.  İşini severek yaptığına, Adıyaman’ımızın sorunlarının çözümü için yoğun çaba harcadığına şahidiz. Bu minvalde devam etmesi her duyarlı hemşehrimiz gibi bizleri de mutlu ediyor. Şahsım ve sendikamız adına kendisine başarılar diliyor, nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimizi bildiriyoruz” ifadelerini kullandı.               

 

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ