SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 05-10-2022 12:18

Gazeteciler Ölümden Döndü!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çeşitli görüşmeler yapmak üzere Başkent Ankara'ya giden Çukurova Gazeteciler Cemiyeti heyeti, dönüş yolunda kaza geçirdi.

Gazeteciler Ölümden Döndü!

TBMM’de görüşülmeye başlanan “Dezenformasyon Yasası” olarak değerlendirilen, “Basın Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”yle ilgili görüşlerini paylaşmak için Ankara'ya giden Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Heyeti kaza geçirdi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Başkan Yardımcısı ve Çukurova Press Gazetesi sahibi Abdullah Engin Kanber ile İlkhaber Gazetesi yöneticilerinden Veysel Arslan’ın içinde bulunduğu araç; yağış nedeniyle kayganlaşan yolda takla atarak, kaza yaptı.

Veysel Aslan'ın kullandığı 34 EDY 278 plakalı araç Ankara'dan ayrıldıktan sonra 147. kilometrede yağış nedeniyle kayarak beş takla attı. Cafer Esendemir, A.Engin Kanber ve Veysel Arslan, kazayı hafif sıyrıklarlar atlattı.

Başlık 2: TBMM'deki Görüşme Trafiği

Ankara'da TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve çeşitli illerden gelen yerel gazete sahipleri ile buluşan Adana heyeti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Özlem Zengin , AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, değişik partilerden milletvekilleri ile Türk - İş Başkanı Ergün Atalay'la  görüşerek talepleriyle ilgili destek istedi. 

Heyet; Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç ile de görüşerek TBMM'den ayrıldı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ