SİYASET
Giriş Tarihi : 31-07-2023 08:19

Gündüz, Emekli Maaşlarını Gündeme Getirdi

Yeni Dünya Partisi (YDP) Lideri Eman GÜNDÜZ, emekli maaşlarını gündeme getirerek,  maaşlarına acilen zam yapılması gerektiğini söyledi.

Gündüz, Emekli Maaşlarını Gündeme Getirdi

Yeni Dünya Partisi Lideri Eman GÜNDÜZ: "Emekli aile reisidir. Çocuk torun ve yaşam sahibidirler. Emekli maaşları çok çok yetersizdir. Emekli maaşlarına acilen zam yapılmalıdır."

Yeni Dünya Partisi Genç Lideri Eman GÜNDÜZ, yaptığı açıklamada, emekli maaşlarını gündeme getirip "Emeklilere acilen zam yapılmalı" dedi.

Genç Lider GÜNDÜZ şu şekilde konuştu: "İktidara en çok oy veren iktidarın tabanı tırnak içinde Halk dediğimiz kesimidir yani küçük esnaf emekli ve düşük gelirli kitledir ve şuan ekonomik krizden en fazla etkilenen kesim de halktır. İktidar kendi tabanına ve seçmenine sahip çıkmalı onlara karşı sadık ve vefalı olmalı.  Özellikle emekliler çok büyük bir mağduriyet yaşamaktalar ve emekli maaşları ile geçim mümkün değildir. Emekli maaşlarına acilen zam yapılmalıdır çünkü emekli bir aile reisi çocuğu torunu yaşamı olan bir bireydir ve emeklinin başını öne eğdirmemek lazımdır. Emekli maaşlarına makbul bir artış hemen yapılmalıdır. Sayın cumhurbaşkanımız emekliler için yılbaşını göstermiştir ama bunu için emeklinin sabrı yoktur çünkü geçim imkânı yoktur. Emeklilere acilen zam yapılmalıdır. Sağlıklı mutlu Pazarlar dilerim."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ