Adıyaman basınının son yılarda çok iyi yerlere geldiğini dile getiren başkan Mehmet Güneş; “Yerel basın kuruluşları ve basın mensupları çok kısıtlı imkanlara rağmen özverili bir şekilde yayın hayatlarını sürdürmekte, sahada çalışan gazeteci arkadaşlarımız ellerinden geleni yapmaktalar. Basın bizlerin her zaman gözü, kulağı ve sesi oldu. İlimizin sorunları konusunda her zaman ellerinden geleni yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Yakın bir zamanda yayın hayatına başlayan Gözde Gazetesi ilimiz basınına renk kattı. Aynı çatı altında bulunan Gözde Televizyonu da kışı süre içerisinde yayın hayatına başlayacak. Televizyon ve Gazete bünyesinde çok değerli arkadaşlarımız görev almış durumdalar. İnşallah yakın zamanda Gözde televizyonu ilimizin en önemli basın kuruluşlarından birisi olacağına inancımız tamdır. Bizlerde yönetim olarak bugün Gözde Medya grubu yöneticilerini ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gözde Medya Grubu Yönetim kurulu başkanı Mahmut Hallaç; “İlimize hizmet konusunda çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin. Gözde Medya gurubu çatısı altında bulunan her departmanımız her zaman ilimizin gözü, kulağı ve sesi olacaktır. Bugün bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Masterler Spor Kulübü başkanı Mehmet Güneş ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Master Spor kulübü çatısı altında ilimizde spor yapmış birbirinden çok değerli büyüklerimiz var. Onların ilerlemiş yaşlarına rağmen sporun içinde olmaları, spor yapmaları takdire şayandır. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından MADSER Başkanı Mehmet Güneş Gözde Medya Grubu Yönetim kurulu başkanı Mahmut Hallaç’a Nemrut Baskılı Tişört hediye etti.

MASDER Ekibinin ziyaretinde Başkan Mehmet Güneş’e yönetim kurulu üyesi Muhittin Tuzcu, Mesut Kınacı, Yaşar Sarıkaya ve Öryan Alkan eşlik etti.