GENEL
Giriş Tarihi : 21-04-2024 22:56

Hayat Pahalılığını Savunan Cübbeli'ye Tepki

Cübbeli Ahmet Hoca, son dönemde yaşanan ekonomik zorlukların ardından art arda gelen zamları hayat kadınları üzerinden savundu.

Hayat Pahalılığını Savunan Cübbeli'ye Tepki

Sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla gündeme oturan Cübbeli Ahmet, ekonominin kötüye gitmesinin çoğu günahı engellediğini iddia etti.

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son dönemde kendisini iyiden iyiye hissettiren hayat pahalılığını, hayat kadınları üzerinden meşru göstermeye çalıştı.

Ekonominin bozuk olduğunu itiraf eden Cübbeli, bu durumun günahların azalmasına vesile olduğunu, son dönemdeki zamların da günaha girme imkanını zorlaştırdığını öne sürdü.

Cübbeli Ahmet, video paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Ekonominin bozuk olması, çoğu günahları engeller. İçki, kumar, zina pahalı. Fahişelere de zam geliyordur herhalde? Bilmiyorum fahişelerin fiyatlarından haberim yok. Peki her şeye zam geliyorsa senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor."

Bu çıkışıyla tartışma yaratan Cübbeli Ahmet, ekonominin kötüye gitmesinin insanları günaha bulaşma riskinden uzaklaştırabileceğini savundu. Özellikle ekonomik zorlukların artmasıyla birlikte hayat pahalılığının art arda gelen zamlarla daha da yükseldiği bir dönemde yapılan bu açıklama sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ