SİYASET
Giriş Tarihi : 13-02-2024 21:50

"Hepinizi Bu Mücadeleye Davet Ediyorum"

CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP’nin Adıyaman Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmesinin ardından bir açıklama yaptı.

Tutdere, Adıyamanlı seçmenlerden destek isteyerek, 2018 yılından bu yana Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Adıyaman'ı temsil ettiğini belirtti. Açıklamasında, Adıyaman'ın haklarını ve hukukunu savunduğunu vurgulayan Tutdere, deprem gibi zor zamanlarda halkının yanında olduğunu dile getirdi.

Tutdere'nin açıklaması şu şekilde:

“Sevgili Adıyamanlı hemşehrilerim;

2018 yılından bu yana desteğinizle, verdiğiniz o kıymetli oylarla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, bu kutsal çatı altında Adıyaman'ın, sizin sesiniz oldum. Adıyaman'ımızın hakkını, hukukunu sonuna kadar savundum. Depremde, afette, en zor zamanda halkımın sesi oldum, halkımın yanında durdum, sizlerle birlikte oldum. Şimdi yeni bir yola çıkıyoruz, bir yolun başlangıcındayız. 31 Mart seçimlerinde Adıyaman Belediye Başkan Adayı olarak huzurlarınızda olacağım. Kentimize sahip çıkma zamanı. Hepinizi bu mücadeleye davet ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde mutlaka şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Hepinizi seviyorum, hepinize güveniyorum. Şimdi Adıyaman zamanı! Şimdi memlekete sahip çıkma zamanı.”

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ