SİYASET
Giriş Tarihi : 21-01-2024 20:46

"Hizmet Çıtasını Daha da İleriye Taşıyacağız"

Başkan Adayı Ziya Polat, 31 Mar seçimleri sonrasında zaferle taçlandırarak hizmet çıkartısını daha üst seviyelere çıkartmak için çalışacaklarını söyledi.

"Yorulmadan çalışacağız ve şehrimizi daha iyi bir noktaya ulaştıracağız"
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olarak gösterilmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gönlümüzde Adıyaman sevdasıyla şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden, bıkmadan, yorulmadan çalışacağız ve şehrimizi daha iyi bir noktaya ulaştıracağız." dedi. 
"Şehrimize hizmet etme gayretinde olacağız"
Adıyaman'ı bir bütün halinde düşüneceklerini, ayrım yapmadan, ötekileştirmeden kente hizmet etme gayretinde olacaklarını belirten AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Polat,"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle doğup büyüdüğüm, gönül verdiğim aziz şehrimden AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Adaylığımız şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Milletvekillerimiz, Teşkilatlarımız ve davamızın neferleriyle birlikte el ele verip rekor oy alarak bize inanan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK kadrolarımıza Adıyaman'ımızdan anlamlı bir destek sunacağız inşallah. AK Parti hükümetlerinin merkezi yönetimde ülkemize kazandırdığı eser ve hizmetleri belediyelerdeki başarılarla taçlandırmadan Türkiye Yüzyılı hedefimizin eksik kalacağına inanıyoruz. İşte bu anlayışla mahallelerimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizle birlikte Adıyaman'ı bir bütün halinde düşünerek, ayrım yapmadan, ötekileştirmeden şehrimize hizmet etme gayretinde olacağız. Deprem ve pandemi dönemlerinde büyük mücadele veren mevcut Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç'a görev süresi içerisinde şehrimizde yaptığı hizmetlerden ötürü de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bizler de 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılarak hizmet çıtasını daha da ileriye taşıyacağız. Ben bu duygularla adaylığımın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyor, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bu vesileyle bir kez daha rahmet diliyorum. Tüm hemşehrilerime sevgi, saygı ve muhabbetlerimi iletiyor, dua ve desteklerini bekliyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri mahçup etmesin, yar ve yardımcımız olsun." Şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ