SİYASET
Giriş Tarihi : 21-08-2022 17:51

Kabaktepe İstanbul'u İlmek İlmek Dokuyor

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, teşkilat çalışmaları kapsamında İstanbul’u ilmek ilmek dokuyor.

Kabaktepe İstanbul'u İlmek İlmek Dokuyor

İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, “Yüz Yüze 100 Gün” projesi kapsamında toplumun her kesimiyle yüz yüze, gönül gönüle, el ele vererek il genelinde adeta destan yazıyor. Önceki gün Bayrampaşa, Sancaktepe ve Avcılar’da teşkilatlara yönelik çalışmalar yaptı. Ayrıca esnaf ziyaretinde bulundu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşlar yoğun teveccüh gösterdi.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Kabaktepe; “Siyaset kurumu, hem bugünü en iyi şekilde yönetmek hem de geleceğin Türkiye'sini kurabilmek için çaba sarf etmek zorundadır.

Bu çabayı gösteren de gelecek yolunu hazırlayan da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti'dir.

Güçlü Türkiye'nin inşası için yeni zaferlere olan heyecanımız diri, inancımız tam. 2023 tamam!

İlçemizde, şehrimizde, ülkemizde tebessüm ettiren her projenin her eserin altında 21 yıldır bizim imzamız var.

AK Parti olarak hizmet ve eser üretmeye, milletimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Milletimizle olan sarsılmaz gönül birliğimiz; bizi, yeni zaferlere ve dünyanın ihtiyaç duyduğu model ülke konumuna ulaştıracak.

Bizler, toplumun bir kesimine değil milletin tamamı için çalışan, sadece bazılarına yönelik değil herkes için özgürlükleri genişleten bir siyasi anlayışın temsilcileriyiz.

Milli iradenin önünde hiçbir vesayet odağının olmadığı darbeciye de vesayetçiye de hayır diyen bir parti olmanın gururunu yaşıyoruz.

Cumhurun üstünlüğünü, mülkün temelinin adaletle sağlanacağını en güçlü şekilde dile getiren partiyiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ