SİYASET
Giriş Tarihi : 08-10-2023 22:49

Kabaktepe, Kongrenin Hayırlı Olmasını Diledi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti’nin 4. olağanüstü büyük kongresi ile ilgili açıklama yaparak, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Kabaktepe, Kongrenin Hayırlı Olmasını Diledi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti’nin 4. olağanüstü büyük kongresi ile ilgili açıklama yaparak, kongrenin hayırlı olmasını diledi. Başkan Kabaktepe, sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Yaklaşık çeyrek asır boyunca başarılarla dolu olan AK Parti’miz, 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni coşkuyla tamamladı. Kongre sırasında kendisine yaren olmaktan ve davasına omuz vermekten şeref duyduğumuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yeniden genel başkan seçildi.

AK Parti; bir yandan aile, bir yandan Türkiye’nin geleceği, bir yandan da istiklal yolunda gelecek yüzyılı, Türkiye Yüzyılı kılacak kadroların buluşma noktasıdır.

AK Parti; kendi içinde kadro derinliği ve zenginliği olan, verilen görevlerde sadece ve sadece liyakatin esas alındığı, içinde sarsılmaz bir teşkilata sahip, belki de dünyanın en büyük siyasi organizasyonudur.

AK Parti; milletinin gönlünde kök salmış, milyonlarca insanın kalbinde filiz vermiş, gölgesi ülkeleri aşmış bir umut kaynağıdır.

AK Parti; kurulduğu günden bu yana birçok vesayet odaklarını aşmış, demokrasinin bitmeyen bir festivale dönüştüğü, ne olursa olsun sözünde durduğunu dost ve düşmana kabul ettiren büyük bir siyasi harekettir.

AK Parti; tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet söylemini benimsemiş, içerde ve dışarda ülkemiz üzerinde oyun kurmak isteyenlerin korkulu rüyasıdır.

AK Parti; eser ve hizmet siyasetini her zaman öncelemiş, halka hizmet etmeyi Hakka hizmet olarak kabul etmiş bir gönül hareketidir.

AK Parti; Yahya Kemal’in ifadesiyle “Ne harabî ne harabatîyîm, kökü mazîde olan bir atîyîm” şuurunda yenilenmeyi her zaman kendi dinamikleriyle başarmış, değişim ve gelişiminin adresi olmuştur.

AK Parti; umudun, ufukların, kardeşliğin, adaletin, adil bir dünyanın ve küresel liderliğin temsilcisi olmayı her zaman başarmıştır.

Bu düşüncelerle kongremizin milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesini bir kez daha temenni ediyor, partimizin kurullarında yeni ve yeniden görev alan yöneticilerimize başarılar diliyorum.”

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ