SİYASET
Giriş Tarihi : 05-11-2022 19:59

Kabaktepe’den, Kılıçdaroğlu’na Sert Tepki 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun son zamanlarda sergilediği söylem ve eylemlerine yönelik çok sert tepki gösterdi.

Kabaktepe’den, Kılıçdaroğlu’na Sert Tepki 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert bir dille eleştirdi.  Başkan Kabaktepe açıklamasında şunları kaydetti:

“Sayın Kılıçdaroğlu’nun tavrı en hafif tabir ile “Başka bir hastanın dosyasındaki verilere göre sağlığını kazanmaya çalışan kişinin durumuna benziyor”

Aydınlığı kendi ülkesinde bulamayanlardan, kendi topraklarını, kendi değerlerini aydınlığı oluşturacak imkândan yoksun görenlerden bu milletin bekleyeceği, ümit edeceği hiçbir şey yoktur.

Türkiye'nin istikbalini konuşmanın samimiyeti, herhangi bir ülkede kendi devletini kara para, uyuşturucu ticareti ve mafyacılıkla suçlamak değil, daha iyiyi, daha güzeli göstermekle ölçülür.

Bu suçlayıcı tavır, alçaklık kompleksin ifadesidir. Kendini alçak, yabancıyı üstün görenin bu ifadeleri sürçülisan değil, kendi halini anlatma üslubu olsa gerekir.

Aynı şekilde bu ifadeler ancak kendi tarihi deneyimine, kendi değerlerine, kendi medeniyetine ve her şeyden önemlisi kendi milletine yabancılaşan zihnin kurabileceği cümlelerdir.

Gelecek yüzyılı ‘Türkiye Yüzyılı’ yapacak irade ve akıl; Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Anadolu’nun bereketli topraklarında kök salmış, milletimizin sinesinde yeşermiş, vatanperverlerin gayretleri ile filize durmuştur.

İhtiyacımız olan şey milli bir akıl, milli bir idrak milli bir kavrayıştır. Bu değerler uzak diyarlarda değildir. Aksine bu değerler; Ankara’dadır, İstanbul’dadır, Konya’dadır, Trabzon’dadır Diyarbakır'dadır. Hâsılı vatanın her yerinde, vatanperverlerin her zerresindedir.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ