ZİYARET
Giriş Tarihi : 05-09-2022 11:01   Güncelleme : 05-09-2022 11:09

Karadağ’dan Harıkçı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Gazeteci-Yazar Bilal Karadağ, Gözde TV Haber Müdürü Metin Harıkçı’ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Karadağ’dan Harıkçı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyaman Manşet’ Haber Portalı’mızın İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Bilal Karadağ, Gözde TV Haber Müdürü Gazeteci Metin Harıkçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gazeteci Karadağ’a Yazar-Şair Kerim Baydak’ın da eşlik ettiği ziyaret, televizyon binasında gerçekleşti. Güzel ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında, televizyonun yönetim kadrosunda yer alan yetkililer de hazır bulundu.   

Adıyaman’da yakında yayına başlayacağı belirtilen Gözde Televizyonu’nda Haber Müdürü olarak göreve başlayan Gazeteci Harıkçı’ya, Gazeteci-Yazar Karadağ ile Yazar-Şair Baydak hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılarının daim olmasını diledi. 

Ziyaret ile ilgili memnuniyetini dile getiren Gözde TV Haber Müdürü Harıkçı, “Gazeteci arkadaşlarımız Bilal Karadağ ile Kerim Baydak’ın şahsıma yönelik hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş olmalarına ziyadesiyle mutlu oldum. Dilek ve temennilerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Gözde TV ekibi olarak Adıyaman’ımızın tanıtımı noktasında elimizden gelen her türlü gayret ve çabayı harcayacağımızı belirtmek isterim. İnşallah hep birlikte güzel hizmet ve projelere imza atacağız” dedi.

Adıyaman Manşet

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ