SİYASET
Giriş Tarihi : 04-11-2022 12:00   Güncelleme : 04-11-2022 12:01

“Kazanacağız, Hep Beraber Kazanacağız”

İl Başkanı Kabaktepe: “Milletimizin bizlere olan inancı, umudu ve sevgisi gelecek için en büyük motivasyonumuzdur. Kazanacağız, hep beraber kazanacağız.”  

“Kazanacağız, Hep Beraber Kazanacağız”

AK parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe teşkilatı toplantısına katıldı.

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nın, “Bahçelievler İçin İnandığın Yolda Yürü” temasıyla düzenlediği toplantıya iştirak ederek, teşkilat mensuplarıyla istişarelerde bulundu. Salonda icra edilen toplantıya, AK Parti Bahçelievler Teşkilatı yoğun katılım sağladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin de katıldığı istişare toplantısında, Başkan Kabaktepe ile Bakan Nebati’ye olağanüstü ilgi ve alaka gösterildi. Kabaktepe ve Nebati toplantının ardından Bahçelievler’de AK Parti’nin “Ak Nokta” etkinliğine katıldı.

Burada halka selamlama konuşması yapan Başkan Kabaktepe; “Türkiye'de üretilen her hizmet, her eser TOGG'da olduğu gibi yerli ve millidir.

Bu anlayışa uymayan bir tek muhalefet kaldı. Onlar da Türkiye'nin sosyolojisiyle, gerçeğiyle tanışacak; milletimizin kimliği ve geçmişiyle barışmak zorunda kalacaktır” dedi ve şöyle devam etti:

“Türkiye Yüzyılı yolunda aşkla ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.

Milletimizin bizlere olan inancı, umudu ve sevgisi gelecek için en büyük motivasyonumuzdur. Kazanacağız, hep beraber kazanacağız.”  

Bakan Nebati de bir selamlama konuşması yaparak, tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ