SİYASET
Giriş Tarihi : 12-12-2022 11:33

“Kimse İBB Yönetiminden Memnun Değil”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, katıldığı bir televizyon programında İstanbulluların İBB yönetiminden memnun olmadıklarını söyledi.

“Kimse İBB Yönetiminden Memnun Değil”

Katıldığı televizyon programında, program yapımcısının sorularını yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Kabaktepe, özet olarak şunları kaydetti:      

“İstanbullu hemşehrilerimizin CHP'li İBB yönetiminden memnuniyetsiz olduğunu sahada da anketlerde de görüyoruz. Bir hafta sonra seçim olsa hemşehrilerimizin teveccühü bizden yana olacaktır.

Başlık 2: İBB Yönetimi Guguk Kuşu Siyaseti Yapıyor

CHP'li İBB yönetimi, bugün guguk kuşu siyasetiyle sahiplendiği bütün projelere eskiden ‘ret oyu’ vermiştir. AK Parti'nin ‘hayır oyu’ verdiği proje sayısı sadece % 2-2.5

CHP'li İBB yönetiminin reklam için ayırdığı bütçe ile deprem için ayırdığı bütçeyi yan yana koyduğumuzda, depremi ne kadar ciddiye aldıklarını görmüş oluruz. Söylemleri ve eylemleri birbiriyle örtüşmeyen ‘tutarsız’ bir yönetim ile karşı karşıyayız.

Başlık 3: CHP’nin Siyaset Anlayışı Dün Neyse Bugün de Odur

Geçmişte Türkiye'nin ürettiği uçakları, roketleri, Devrim arabalarını engelleyen CHP, bugün yatırımcıları tehdit ederek, aynı siyasi anlayışını devam ettirmektedir.

Başlık 3: Erdoğan Yeniden Başkan Olacaktır

6’lı Masa'nın adayının kim olduğu bizim için hiç önemli değil. Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimlerinde sandıktan yine, yeniden Türkiye'nin Başkanı olarak çıkacaktır.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ