EVLENME
Giriş Tarihi : 25-08-2022 01:37   Güncelleme : 25-08-2022 01:47

Kırmızı ve Karadağ Ailelerinin Mutlu Günü

Zeliha ve Mehmet Kırmızı ailesinin biricik kızı Balkız ile Hikmet ve Gazeteci-Yazar Bilal Karadağ'ın biricik oğlu Bünyamin düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Kırmızı ve Karadağ Ailelerinin Mutlu Günü

Çeşm-i Cihan Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreninde genç çiftlerin nikahını Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç kıyarken, nikah şahitliklerini AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, MÜSİAD Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sait Göksu yaptı.

Nikah merasimi sonrası genç çiftleri tebrik eden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç; “Kırmızı ve Karadağ ailelerimizin mutlu gününde bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Bir çiftimiz daha yuva kuruyor. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin” dedi.

Kırmızı ve Karadağ ailelerini tebrik ederek konuşmasına başlayan AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat; “Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Gençlerimize Sayın Cumhurbaşkanı’mızın selamlarını iletiyorum. Üç çocuk yapmaları konusunda tavsiyelerini bir kez daha hatırlatıyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin” ifadelerini kullandı.

Adıyaman Manşet” haber portalı olarak bizler de Kırmızı ve Karadağ ailelerimizi tebrik ediyor, Balkız ve Bünyamin kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ