SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2024 22:15

MHP’li İsim Yeniden Refah Partisi’ne Katıldı

Fatih Erbakan liderliğinde ilgi odağı haline gelen Yeniden Refah Partisi’nde (YRP), Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da katılımlar sürüyor.

MHP’li İsim Yeniden Refah Partisi’ne Katıldı

AK Parti’li simlerin Yeniden Refah Partisi'ne katılmasıyla gündeme gelen hareketlilik, Adıyaman'da da etkisini sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi, Fatih Erbakan önderliğinde yoğun ilgi görürken, Adıyaman'da da yeni katılımlar yaşanıyor.

MHP'nin eski Samsat İlçe Başkanı Mustafa Çiçek, Yeniden Refah Partisi'ne katıldı. Özellikle AK Parti'nin belediye başkan aday adayı Nazif Atalay'ı YRP’nin belediye başkan adayı olarak açıklamasının ardından Yeniden Refah Partisi'nde hareketlilik artıyor. Çiçek'e parti rozetini Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir taktı.

Katılım töreninde konuşan İsmail Demir, 31 Mart yerel seçimleri için hazırlıkların hızla devam ettiğini belirtti. İlçeler ve köyleri ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Demir, Adıyaman'ın her bölgesine ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı. Projelerini vatandaşlarla paylaşacaklarını ifade eden Demir, Samsat, Kahta ve Sincik ilçelerini ziyaret ettiklerini belirtti ve bu kutlu davada başarı dileğinde bulundu.

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ