ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 12-11-2022 13:39

Müdür Aşçı Derece Alan Öğrencileri Kabul Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Aşcı, 16.TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması'nda derece alan öğrencileri ve öğretmenlerini kabul etti.

Müdür Aşçı Derece Alan Öğrencileri Kabul Etti

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, 16.TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması'nda yazılım alanında Türkiye ikincisi olan Adıyaman Bilim Sanat Merkezi öğrencileri Ahmet Yavuz Alan, İbrahim Safa Çelik, Danışman Öğretmenleri Mustafa Göksu ve Okul Müdürü Fuat Tokur’u kabul etti.

Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi, 16.TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması'nda yazılım alanında “Yapay Zeka Destekli Sürücü Asistanım” projeleriyle Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Türkiye ikincisi olan öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı’yı ziyaret ederek kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Adıyaman’ı başarıyla temsil ettikleri için kendilerini tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı; “16.TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması'nda yazılım alanında Türkiye ikincisi olan Adıyaman Bilim Sanat Merkezinde eğitim gören öğrencilerimizi, danışman öğretmenimizi ve okul idarecilerimizi makamımızda ağırladık. İlimizi başarıyla temsil ettikleri için kendilerini tebrik ettik. Bu başarıların artarak devam etmesi için tüm imkânlarımızla okullarımızı ve öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, İl Müdürü Ramazan Aşcı’nın öğrencilere çeşitli hediyeler vermesiyle tamamlandı.

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ