ZİYARET
Giriş Tarihi : 19-10-2022 17:03

Muhtarlardan, Başkan Kılınç'a Ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 'Muhtarlar Günü' dolayısıyla Adıyaman'daki muhtarları belediyede ağırladı.

Muhtarlardan, Başkan Kılınç'a Ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, '19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla Adıyaman'daki mahalle ve köy muhtarlarını ağırladı.

Adıyaman Belediyesi Meclis Salonunda Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve federasyona bağlı muhtarların katılımıyla gerçekleşen ziyarette muhtarları ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, tüm muhtarların gününü kutladı. Başkan Kılınç ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Şehrimizde birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz muhtarlarımızla '19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla belediyemizde bir araya geldik. İlimize hizmet yolunda beraber yol yürüdüğümüz muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, tekrardan tüm muhtarlarımızın gününü tebrik ederim" dedi.

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ise her zaman yanlarında olan Başkan Kılınç'a ve ekibine verdiği desteklerden ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Şerif Ayaz ile Muhtarlık İşleri Müdürü İshak Yıldız'ın da hazır bulunduğu ziyaret sonunda Başkan Kılınç, muhtarlarla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ