ZİYARET
Giriş Tarihi : 28-12-2023 10:59

“Muhtarlarımıza Güvenimiz, İnancımız Tamdır”

Milletvekili Alkayış, Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve beraberindeki muhtarlar heyetini TBMM’deki makamında ağırladı.

“Muhtarlarımıza Güvenimiz, İnancımız Tamdır”

 

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdülkadir Geylani Taş’ın öncülüğünde Adıyamanlı muhtardan oluşan bir heyet, AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti. Alkayış, “Muhtarlarımıza olan güvenimiz ve inancımız eskiden olduğu gibi bugün de tamdır” sözleriyle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhtar heyeti; Adıyaman’ın sorunlarını tartışmak, bu sorunlara çözüm yolları üretmek ve birtakım görüş alışverişinde bulunmak üzere Ankara’ya gelerek AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış ile Meclis’te bir araya geldi. Oldukça samimi ve verimli geçen görüşmede muhtarların görüş ve önerilerini dinleyen Milletvekili Alkayış,  vatandaşlar ile devlet arasında önemli bir köprü vazifesi gören muhtarların devlet ve millet için büyük önem arz ettiğini söyledi.

Görüşmede Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdülkadir Geylani Taş, düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Biz Adıyamanlı muhtar heyeti olarak, bugün Gazi Meclisi’mizde Ak Parti Adıyaman Milletvekili Sayın Mustafa Alkayış’ı ziyarete gelmiş bulunmaktayız. Samimiyetine ve çalışkanlığına tanıklık ettiğimiz Sayın vekilimiz Alkayış, Adıyaman’ın sorunlarını yakından bilen ve takip eden bir insan olduğu için Meclis’te kendisini ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyduk. Amacımız, Adıyaman’ın sorunlarını Ankara’ya taşımak, bu sorunların Meclis’imizde tartışılmasını ve bunlara çözüm üretilmesini sağlamaktır. Bugün burada hiçbirimizin herhangi bir kişisel talebi yoktur. Bizim önceliğimiz Adıyaman’ın sorunlarının bir an evvel çözülmesidir. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyoruz. Şu an birlik-beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemden geçiyoruz. Depremin yol açtığı can ve mal kayıpları çok büyüktür. Bizlere düşen, elimizden geleni yapmak ve Adıyaman’ın yeniden inşası için çalışmaktır. Sayın Vekilim Mustafa Alkayış, belirtmiş olduğumuz bütün sorunları tek tek not aldı, her biriyle yakından ilgileneceğini ve bunların takipçisi olacağını belirtti. Kendisine tekrar teşekkür ediyoruz.”

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mustafa Alkayış ise muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkürlerini sundu. Alkayış, şunları söyledi: “Bizler aynı memleketin insanı olarak, muhtarlarımızla birlikte 6 Şubat depreminin ilk yaşandığı dönemde ve sonrasında büyük bir dayanışma içerisinde bulunduk. Hepimizin amacı; Adıyaman’ımıza katkı sağlamak, Adıyaman’ın sorunlarını çözmek ve Adıyaman’a yakışır bir dayanışma içerisinde olmaktır. Ben bu dayanışma ruhunu memleket sevdalısı olan muhtarlarımızda görüyorum. Ellerini, hatta gövdelerini taşın altına koymaktan çekinmeyen muhtarlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Devletimizin vatandaşlarımıza en yakın kapısı olan muhtarlıklarımız, insanımızın ilk olarak başvurdukları ve sorunlarını dile getirdikleri mercilerdir. Muhtarlarımız ve siyasetçilerimiz birbirlerine ne kadar yakın olursa vatandaşın sorunlarının çözümü de o ölçüde kolaylaşır. Gerek muhtarlarımız olarak sizlerin gerekse Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetinin özverili çalışmaları neticesinde memleketimizin bir an önce ayağa kalkacağına olan inancım tamdır. Daha güzel bir Adıyaman’a muhtarlarımızın gayretleri ile ulaşacağız.

Bizleri TBMM’de ziyaret eden Adıyaman sevdalısı muhtarlarımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Hepinizden Allah razı olsun. Bu ziyaretleriniz, bizlere moral ve güç vermiştir. Bu vesileyle sizlerin nezdinde bütün Adıyamanlı kardeşlerimi en kalbî duygularımla selamlıyorum.”

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ