ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 19-02-2024 17:19

Polat Kadınlarla Ve Gençlerle Buluştu

Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat: “Hem kadınlarımıza hem de gençlerimize pozitif ayrımcılık yapacağız.”

Polat Kadınlarla Ve Gençlerle Buluştu

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, göreve seçilmesi halinde kadınlara ve gençlere pozitif ayrımcılık yapacaklarını belirterek, hayata geçirecekleri projelerle kadınların ve gençlerin hayatına olumlu katkı sağlayacaklarını vurguladı.

Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından belirlenen program kapsamında ilk olarak özel bir kütüphanede gençlerle buluşan Polat, gençlerin yönetime katkı sağlamalarına önem vereceklerini vurguladı.

Gençlerle buluşmasında onlara yönelik projelerini anlatan Polat şu ifadeleri kullandı; "Çocuklarımızın ve gençlerimizin her alanda gelişimine katkı sunmak için bizler de bu ve benzeri mekanların sayısını artırmakta kararlıyız. Şehrimizin altyapısını ve üst yapısını yenilerken aynı şekilde kültür sanat altyapımıza da değer katmak en önemli önceliklerimiz arasında yer alacak. Düşüncesine, yüreğine, becerisine, emeğine dayalı üretim yaparak şehrimize değer katma hedefinde olan tüm gençlerimizin yanında olacağımızın bilinmesini istiyor, tüm gençlerimize ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum."

Özel bir programda kadınlarla da bir araya gelen Polat, kadınlara pozitif ayrımcılık yapacaklarını kaydetti.

sPrograma yoğun ilgilerinden ötürü kadınlara teşekkür eden Polat şöyle konuştu; "Aileden başlayarak toplumumuzun tüm katmanlarının taşıyıcı unsuru, nesiller yetiştiren mürebbiyesi kıymetli kadınlarımızla bir aradayız. Bir insan olarak hayatımızın her dönemini farklı rollerle kuşatan kadınlarımızın toplumsal konumunu örselemeden, saygınlığını muhafaza ederek hakkını teslim etmek sağlıklı bir toplumsal yapının olmazsa olmazıdır. Bu anlayışla seçilmemiz halinde şehrimizdeki tüm kadınlarımıza aynı hassasiyetle yaklaşacak, Adıyaman’ımızı onlarla birlikte yöneteceğiz. Bu güzel organizasyonu düzenleyen Sn. Perihan Demir başta olmak üzere varlıklarıyla hepimize ışık tutan tüm kadınlarımıza gönülden teşekkür ediyorum."

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ